PSlife.dk introducerer Trofæ-highscorelister

Skrevet af: Morten Skou - 7. januar 2011 - kl. 17:54
Del denne artikel:
40 0

Man har haft det i årevis på Xbox og nu er tiden også kommet til at det er muligt på Playstation. Læs mere her.

For et stykke tid siden, fik PSlife.dk de nye "Gamercards" som bliver vist i forbindelse med indlæg i vores forum. Nu er vi klar med endnu mere overblik i og med at vi åbner op for muligheden for, at man kan se sin rangering i forhold til andre brugere her på siden.

Udover den "globale" highscoreliste, så er der også highscorelister for de enkelte spil, så man kan se hvem der har flest trofæer / points i disse. Dette giver selvfølgelig også en afspejlning af hvor mange der egentlig spiller de forskellige spil og dermed hvor populære de er.

Lige nu indeholder vores database 1078 PSN-ids, og disse har spillet i alt 24753 spil - fordelt på 370 forskellige titler vel at mærke. Efterhånden som vi får flere og flere brugere herinde på PSlife, så bliver det naturligvis også sjovere at følge med på de forskellige highscore-lister.

Derfor håber vi, at I er friske på at fortælle jeres venner om denne nye feature, så endnu flere kan få gavn af den.

Sådan beregner vi din "score":
Din score beregnes ud fra antallet af trofæer og en værdi som vi tildeler de enkelte trofæ-typer. Der gives 15 points for hvert platin-trofæ, 5 points for hvert guld-trofæ, 2 points for hvert sølv-trofæ og 1 point for bronze.

Highscorelisterne opdateres 1 gang i døgnet, typisk imellem klokken 00.00 og 01.00.

Trofæ Highscore kan du finde ved at gå ind på stats.pslife.dk i din browser, eller via "Highscore"-menupunktet i topmenuen.

Rigtig god fornøjelse.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.