Redaktionens E3 favoritter

Skrevet af: Jakob Kofod - 11. juni 2012 - kl. 21:23
Del denne artikel:
9 0

Årets E3 messe er veloverstået, vi har bragt jer masser af nyheder fra messen, og nu har vi så valgt vores favoritter.



Beyond: Two Souls
Sony blæste deres E3 konference i gang med at vise Beyond: Two Souls fra Quantic Dream og det må siges at være en passende åbner fra denne rigtig spændende udvikler, ledet af David Cage, der også stod bag Quantic Dreams sidste spil Heavy Rain. Netop Heavy Rain var mit favoritspil fra 2010, så derfor har jeg set frem med stor spænding til Quantic Dream’s næste spil og Beyond: Two Souls ser meget lovende ud. Med fokus på historiefortælling, samt krydret med paranomale begivenheder og masser af action gik den rent ind her hos mig. Ud over hvad der ligner solid gameplay, så beviste Quantic Dream også at de er i stand til at presse Playstation 3 til det yderste, med de detaljer vi så på figurerne, der lignede noget af det vi har set i f.eks. LA Noire, men betydeligt mere realistisk.

The Last of Us
Det er nok ikke overraskende at mange har The Last of Us som deres ”bedste spil” fra E3, fordi med en udvikler som Naughty Dog bag opgaven, er det svært ikke at få forventningerne op. Gameplay traileren vi så til E3, var det første live gameplay vi har set og ud fra vi har set, så kan The Last of Us godt gå hen og blive et frisk pust i action/survival genren, som de fleste Uncharted spillere meget hurtigt vil følge sig hjemme i. Da mange af gameplay elementerne tydeligvis var inspireret af Uncharted serien, hvilket dog langt fra er skidt, når man tænker på den høje kvalitet som Uncharted serien har haft. Det er ikke sandsynligt vi får The Last of Us i år, så med en udgivelse i 2013 er det sandsynligvis Naughty Dog’s svanesang på Playstation 3, men sikke en afslutning de ligger op til.



Assassin’s Creed III
Før detaljerne omkring Assassin’s Creed III var blevet offentliggjort var jeg skeptisk over denne efterfølger. Der var ikke meget nyt for mig at hente i Brotherhood og Revelations, trods jeg elsker serien, det føltes bare som om at Ubisoft Montreal trådte i vande med deres franchise, uviste om hvilken retning det nu skulle tage. Men da de første detaljer endelig blev afsløret omkring Assassin’s Creed III, og da det blev fremvist til E3, var jeg ikke længere skeptisk. Omgivelserne, historien, muligheden for slag mellem skibe på det åbne hav, det hele virkede overvældende, og jeg blev endnu engang overbevist om at Assassin’s Creed forbliver en af mine favorit spil-serier.

Watch Dogs
Årets store overraskelse, som vandt Ubisoft prisen hos de fleste som årets bedste pressekonference, var Watch Dogs. Dette endte så med at være min runner-up i år. Det ligner umiddelbart en blanding af Deus Ex og Grand Theft Auto, og med sådan en blanding kan man ikke gå helt galt. Muligheden for at overvåge og påvirke ens omgivelser i gennem den slags teknologi vi har i dag, ser nyskabende og interessant ud, og som den science-fiction nørd jeg nu engang er, så skal dette spil ejes den dag det udkommer. Ubisoft imponerede os tilbage i 2007 med deres dengang nyeste spil-franchise ved navn Assassin’s Creed, og jeg tror at de gentager succesen og får etableret endnu et succesfuldt franchise med Watch Dogs.



The Last of Us
The Last of Us ligner for mig en seriøs contender til Game of the Year 2013, og beviste på årets E3 messe, at vi går en stor titel i møde. Jeg er faldet pladask for det lækre gameplay, den uovertrufne grafik og ikke mindst den (forhåbentlig) geniale historie vi ved Naughty Dog plejer at levere. Det bliver fantastisk at indtage rollen som Joel, og starte den ultimative overlevelsestur.

Beyond: Two Souls
Som runner-up har jet valgt Beyond: Two Souls i stærk konkurrence med Watch Dogs og Assasin's Creed III. Heavy Rain var en fantastisk oplevelse, og med hvad vi har set fra Quantic Dream er jeg overbevist om, at Beyond bliver endnu en vanvittig spiloplevelse. Spillet virker dystert og mørk - på en sindssyg fed måde, og jeg glæder mig til, at finde ud af mere om Jodie og hendes paranormale evner og dystre hemmeligheder.



Watch Dogs
Der var mange imponerende fremvisninger på årets E3 messe, men Watch Dogs var den titel der gjorde det største indtryk på mig. Spillet byder på nogle utrolig interessante gameplay elementer i form af, at man har mulighed for at overvåge og påvirke ens omgivelser via hverdagens elektroniske udstyr så som mobiltelefoner og lysreguleringer. Disse nytænkende gameplay elementer sammenholdt med en utrolig stærk visuel præsentation, har gjort at jeg ikke kan vente med at få fingrene i dette spil.

Beyond: Two Souls
David Cage og Quantic Dream imponerede mig i 2010 med Heavy Rain, et spil der bød på en unik spiloplevelse, som på sin egen spektakulære måde redefinerede hvad der var muligt indenfor gaming genren. Beyond: Two Souls ser ligeledes ud til at blive et spektakulært spil, da man i spillet skal gennemspille 15 år af hovedpersonens liv, en ung pige ved navn Jodie Holmes. Hun besidder nogle overnaturlige evner, som ser ud til at gøre spillet noget mere action præget end Heavy Rain var og samtidig er med til at gøre hende til en yderst interessant spilkarakter, som jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med.

Hvad er jeres favoritter fra E3 messen?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.