”The Order: 1886 bliver en filmisk oplevelse”

Skrevet af: Tobias Thybo - 25. juni 2013 - kl. 19:54
Del denne artikel:
6 0

Informationerne har været få om Sonys nye eksklusive spil The Order: 1886. Nu åbner Ready At Dawn dog en smule op for deres historiske spil.

The Order: 1886 hev flere overskrifter efter sin præsentation ved E3 for et par uger siden, men spillets trailer skabte formentlig flere spørgsmål end svar for de flestes vedkommende. Ru Weerasuriya  fra Ready At Dawn sætter nu nogle ting på plads om sit nye projekt overfor Playstation Blog:

”The Order er et tredjepersons actioneventyr med skydemekanismer. Det er rigtig meget historiebaseret – det er et lineært historiebaseret spil. Vi prøver at fortælle en historie. Det er, hvad vi kalder en filmisk oplevelse.”

Ru Weerasuriya taler også om årsagen til, at spillet kommer til at finde sted i det sene attenhundredtals London:

”For mig er London en af de bedste byer i verden. Der er en reel diversitet der. En masse europæiske byer har det, men især London, eftersom der er øjeblikke gennem historien, der har spillet sig ud der. Den har en meget interessant historie, især ved slutningen af 19. århundrede i løbet af den industrielle revolution. Fordi spillet har base i den virkelige verden, ville vi gerne tage med fra det og bruge nogle af de begivenheder, mennesker og de ting, der eksisterede på det tidspunkt, til at forstærke og tage vores IP ind i en verden, der er troværdig (…) Du kommer til at interagere med rigtige mennesker, rigtige begivenheder og rigtige steder.”

Ru Weerasuriya løfter ikke meget af sløret for, hvordan The Order rent faktisk kommer til at spilles, men han siger dog, at hans hold ikke stadig leger med gameplayet, og at man ikke kun kommer til at kunne fokusere på ”enkelte ting på bekostning af resten”.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.