Se Gamestops PlayStation 4 indbytningstilbud

Skrevet af: Morten Skou - 18. november 2013 - kl. 20:11
Del denne artikel:
18 0

Gamestop Danmark har netop sendt os deres officielle oversigt med indbytningstilbuddene, se her om du kan få din PlayStation 4 billigere.

Der er uden tvivl mange som har gået og ventet på at finde ud af, hvad de egentlig skal give for deres PlayStation 4 hos Gamestop, hvis de samtidig skiller sig af med deres gamle PlayStation 3, Xbox 360 eller iPad.

I oversigten herunder, kan du se den officielle Gamestop oversigt, der viser hvad de vil give for de forskellige ting når du bytter dem til en PlayStation 4. Spillene som kan benyttes i forbindelse med tilbuddet, skal findes på Gamestops indbytningsliste (99-listen).

Gamestop PlayStation 4 indbytningstilbud.

Og så lige det med "småt" fra Gamestop:
Konsol/software skal være i funktionsdygtig stand for at kunne modtage den fulde indbytningsværdi. Software skal være forskellige titler. Ingen forhandler. Indbytning er underlagt bestyrens godkendelse. Intet kontant alternativ. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Spil der accepters som en del af dette tilbud er fra en udvalgt liste af titler, kontakt personalet for detaljer.


Vi kan i øvrigt tilføje, at standardprisen for en PlayStation 4 hos Gamestop ligger på 3499 kroner. Killzone-bundlen som kommer til december, vil koste 3999.

Skal du gøre brug af et af indbytningstilbuddene fra Gamestop?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.