Få en Destiny beta kode

Skrevet af: Morten Skou - 22. juli 2014 - kl. 17:40
Del denne artikel:
64 0

Vi har fået en ordentlig røvfuld beta-koder som giver adgang til Destiny betaen som starter igen i morgen.

Hvis du ikke allerede har fået en kode til Destiny betaen, så har du altså chancen nu - det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til nyheden herunder om at du gerne vil have en kode.

Det eneste krav ud over det, er at du har tilføjet dit PSNid på din PSlife.dk konto herinde. Har du ikke tilføjet dit PSNid endnu, så kan du gøre det her.

Koderne skal indløses direkte på PlayStation 4 eller PlayStation 3 konsollen og kræver at man har en europæisk PSN profil før at de vil virke. Hver kode giver adgang til at en person kan prøve betaen.

Destiny betaen starter igen onsdag den 23. juli klokken 19.00 dansk tid og løber frem til den 27. juli. Vi trækker de heldige vindere klokken 23.00 i aften. Alle vindere får en privat besked her på PSlife som indeholder koden der giver adgang.

Som det altid gør sig gældende med koder vi får fra 3. part, så kan vi ikke garantere at de virker. Koderne er udleveret fra Bungie, så vi har selvfølgelig en klar forventning om at de gør det.

BEMÆRK: Hvis du vil have en kode til PlayStation 3 hvis du vinder, så skriv det i din kommentar. Ellers går vi ud fra at det er koder til PlayStation 4.

Held og lykke! :-)

OPDATERET 22. Juli 23.30
Alle vinderne er nu fundet og har fået tilsendt koder via privat besked her på PSlife.dk, så tjek jeres indbakker og se om i var en af de heldige.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.