Saints Row IV: Re-Elected annonceret til PlayStation 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 30. august 2014 - kl. 10:57
Del denne artikel:
8 0

Saints Row får et remake til PlayStation 4 sammen med udvidelsen Saints Row: Gat Out of Hell. der ser djævelsk ud.

Saints Row har været en stor succes for udvikleren Volition, Inc. og tidligere THQ, som i dag tilhører Deep Silver. Mange fans ser derfor også frem til mere Saints Row, specielt til de nye konsoller og nu skal der ikke ventes meget længere. Desværre bliver det ikke Saints Row 5, men en opdatering af Saints Row IV, som kommer til at hedde Saints Row IV: Re-Elected.

Saints Row IV: Re-Elected udkommer til Xbox One og PlayStation 4 den 27. Januar 2015. Udgaven kommer til at indeholde opdateret grafik for de nye konsoller, alt tidligere udgivet DLC og så den helt nye DLC udvidelse Saints Row: Gat Out of Hell, der også kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

PSlife Share!

Den nye udvidelse kan også købes for sig selv, til alle platforme det udkommer til og vil have en pris på omkring 150 kr. Volition der står bag Saints Row, oplyser at Saints Row: Gat Out of Hell er på størrelse med halvdelen af Saints Row IV, men forgår ikke i Steelpoort, men derimod i helvedet, hvor Saints Row holdet er taget til for at redde præsident Gat, som er blevet bortfør dertil efter nærkontakt med et Ouija-bræt.

Traileren til Saints Row: Gat Out of Hell kan ses her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.