Driveclub PlayStation Plus Edition lander i morgen

Skrevet af: Hoder Jensen - 24. juni 2015 - kl. 23:17
Del denne artikel:
22 0

Efter en forsinkelse på næsten 9 måneder er DriveClub klar til PlayStation Plus medlemmer på PlayStation 4.

Driveclub har ikke været igennem en let fødsel og det har betydet en forsinkelse af Driveclub PlayStation Plus Edition, som er en reduceret udgave af det fulde spil, der skulle give PlayStation Plus brugere en smag af hvad Driveclub kunne tilbyde. Men ved lanceringen sidste år, som ellers var efter en større forsinkelse, kunne spillets online servere ikke følge med og den ellers planlagte Driveclub PlayStation Plus Edition blev annulleret, så betalende kunder af Driveclub kunne bruge online funktionerne. Det blev dog ret hurtigt tydeligt, at online koden til spillet og serverne havde nogle store mangler, som ikke var fanget i test og selv betalende kunder havde svært ved at få online delen til at virke, hvilket var et kritisk problem for et spil som Driveclub, hvor en stor del af spillet gik netop på online klubber med ens venner.

Siden lanceringen af Driveclub har udvikleren Evolution Studios arbejdet på at løse de problemer sammen med Sony og det har endda haft det resultat, at Sony nu har en separat afdeling som tjekker kode på online multiplayer i spil til PlayStation, for at undgå en lignende gentagelse. Det er dog også lykkedes Evolution Studios at løse problemerne med Driveclub og har siden lanceringen udgivet mange store opdateringer, der ud over at skulle rette problemerne, også har tilføjet nye funktioner til spillet som dynamisk vejrsystem, photo mode og flere gratis DLC pakker.




Evolution Studios er nu klar til lanceringen af Driveclub PlayStation Plus Edition, der fra i morgen kan hentes gratis for PlayStation Plus brugere. Evolution Studios har dog valgt at åbne op for online delen i bølger, så hele verdens PlayStation Plus brugere ikke går online samtidigt og ligger serverne ned. Indtil der er åbnet op for online delen, kan offline delen naturligvis spilles.

Det kan anbefales at prøve et par natte eller aften løb af i Driveclub med regnvejr og synsvinkel fra førersædet, for en hel speciel oplevelse der godt kan give lidt kriller i maven. Men er det for sent eller skal du brænde benzin af i regnvejr i Driveclub?

Driveclub PlayStation Plus Edition kan hentes via PlayStation Store fra torsdag eftermiddag.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.