Driveclub's pris halveres for PlayStation Plus kunder

Skrevet af: Hoder Jensen - 5. september 2015 - kl. 13:30
Del denne artikel:
8 0

Evolution Studios flotte bilspil til PlayStation 4 har fået en massiv pris justering på selve spillet og dens season pass.

Prisen på opgradering fra DriveClub PlayStation Plus edition til den fulde udgave har fået sig en pæn nedjustering og kan nu købes for 109 kr, hvor det før kostede 189 kr. Hvis man overvejer at opgradere til den fulde udgave, burde man også tage et kig på denne pakke med opgradering til den fulde udgave og spillets season pass for kun 149 kr, hvilket må siges at være en glimrende pris.



Hvis man allerede ejer Driveclub, så er spillet season pass blevet sat ned til 99 kr. Driveclub's season pass tilfører hele 38 biler, 176 events, 80 logoer/grafik til ens biler og 80 PlayStation trofæer.

Udvikleren Evolution Studios oplyser samtidigt at der i næste uge lander en opdatering som gør det muligt at justere sværhedsgraden ned, hvis man har det svært med nogle af de mere udfordrende events i spillet. Samtidigt oplyser Evolution Studios også, at de længe ventet private rum til multiplayer delen helt sikkert lander inden året er omme.

Driveclub gik igennem en hård fødsel, da en dårlig kodet multiplayer del gjorde at spillet stort set ikke virkede ved lancering. Men Evolution Studios fik styr på problemerne og har efterfølgende tilført indhold og funktioner til Driveclub i så stor stil, som ikke er set i mange andre spil. Så selv om Evolution Studios tidligere på året halverede deres medarbejder antal, så ser det ikke ud til at udvikleren er færdig med at tilføre nye funktioner og forbedringer til spillet, der nu kan fås betydeligt billigere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.