PSX: Hitman beta dato afsløret sammen med Hitman GO

Skrevet af: Hoder Jensen - 6. december 2015 - kl. 19:32
Del denne artikel:
1 0

Det næste Hitman spil får sig en beta for dem der forudbestiller og PlayStation 4 ejere får eksklusivt indhold når det fulde spil udkommer.

Det nye Hitman skulle oprindeligt været udkommet her i december måned, men danske IO Interactive har skulle bruge mere tid på at færdiggøre næste Agent 47 eventyr og derfor blev udgivelsen rykket til 11 marts. Når spillet lander til marts, er det ikke med spillets fulde indhold, men ca. halvdelen og resten kommer så igennem resten af 2016. IO Interactive lover dog at der ikke bliver nogle former for mikrotransaktioner i spillet eller andet betalt DLC og hvis man ikke føler at betale fuld pris for Hitman, så kan man købe grundspillet til nedsat pris og tilkøbe det efterfølgende indhold.

PSlife Share!

Hvis man forudbestiller Hitman, får man adgang til betaen som lander 12 februar. Betaen kommer til at omhandle Agent 47's introduktion til ICA som han blev en del af for 20 år siden, hvilket man får et snigkig på i denne nye trailer for betaen.

Under PlayStation Expirence 2015 i går, blev det også afsløret at PlayStation 4 ejere får adgang til 6 eksklusive missioner kaldet The Sarajevo Six, som forgår i Frankrig, Japan, USA, Italien, Marokko og Thailand.

PSlife Share!

Til sidst er det værd at bemærke at Hitman GO, et pusslespil udført i form af et brætspil, som har hittet på de mobile platforme, er på vej til både PlayStation 4 og PlayStation Vita.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.