Nye PlayStation 4 pakker på vej

Skrevet af: Hoder Jensen - 24. januar 2016 - kl. 23:27
Del denne artikel:
1 0

Hvis man er på jagt efter en PlayStation 4, så er der nye pakker på vej med Far Cry Primal og Street Fighter V.

Street Fighter V udkommer den 16 februar og i forbindelse med udgivelsen af næste kapitel i den populære fighter-spilserie, så udgives der også ny PlayStation 4 pakke med 1TB udgaven af PlayStation 4, sammen med en kopi af Street Fighter V.

Street Fighter V er konsol eksklusivt til PlayStation 4 og følger op på Ultra Street Fighter IV, som udkom tilbage i maj sidste år.

PSlife Share!

En uge efter Street Fighter V er sluppet løs, udkommer Far Cry Primal den 23 februar og det nye Far Cry spil bliver ikke snydt for sin egen PlayStation 4 pakke. Det bliver også med 1TB udgaven af PlayStation 4 og naturligvis sammen med en kopi af spillet.

Det er pt. et stort spørgsmål hvor stor succes Ubisoft får med Far Cry Primal, det virker ikke til at være et spil som har fået folk begejstret, men en dedikeret PlayStation 4 pakke skal nok hjælpe med udbredelsen af kendskabet til Far Cry Primal.

PSlife Share!

Begge pakker indeholder den nyeste udgave af PlayStation 4, der går under modelnummeret CUH-1216B (CUH-1216A er 500GB udgaven), som bruger mindre strøm, fylder lidt mindre og ikke mindst er mere lydsvag end de ældre PlayStation 4 modeller. Man kan læse mere om CUH-1216 modeller i vores forum, hvis man vil blive klogere på den udvikling.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.