Epos H6 Pro anmeldelse

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 10. oktober 2021 - kl. 18:43
Del denne artikel:
0 2
Det nye Epos H6Pro headset er til den kræsne gamer, der går op i godt design design og god lyd. Det er et virkelig lækkert headset, men det er heller ikke helt billigt.

Det første man bemærker når man åbner den lækre æske hvor det nye Epos H6Pro headset ligger i noget form-skåret skum, er at det ikke skriger “GAMER HEADSET”. Det er et virkelig stilfuldt og flot headset, der er designet i nogle afdæmpede mørke farver og i hvad der virker som gode materialer (det fås også i en lys/hvid udgave). Det her kunne nemt være et hi-fi headset i stedet. H6Pro kommer i en åben og i en lukket udgave og vi har testet den lukkede udgave, der byder på en virkelig solid lydkvalitet.

Klik for større billede

Epos H6Pro virker som et virkelig solidt bygget headset og man er ikke nervøs ved at trække i det når man skal have det ud over ørerne, da det ikke knirker eller føles som om, at det kan gå i stykker når som helst. Puderne der sidder ud over ens ører er lavet at memory-skum og fungerer som passiv noise cancellation og de lukker stort set al lyd fra omgivelserne ude.

Headsettet er tungt, men ikke for tungt til at man kan sidde med det længere perioder. På venstre øre sidder mikrofonen, der er magnetisk og derfor let kan tages af og sættes på igen - og når man har det taget af, kan man sætte en lille afdæknings-runddel på, så designet ikke ødelægges. Køres mikrofon-armen væk fra ens mund og op i lodret position, så mutes mikrofonen automatisk. På højre øre sidder der er volume drejeknap, der er let at bruge.

Klik for større billede

Epos H6Pro er ikke et trådløst headset og det er derfor kun muligt at bruge det med enten det medfølgende 1 x 3,5mm Jackstik til konsollerne eller 2 x 3,5 Jackstik til PC. Det er bare at plugge det i og så virker det.

Vi testede Epos H6Pro med et actionspil (Far Cry 6) og et mere roligt og stemningsfyldt spil (Alan Wake Remastered), begge på PlayStation 5 og til musik mens, blandt andet, denne anmeldelse blev skrevet. Epos H6Pro klarer alle tre scenarier fint og de bløde ørekopper lukker stort set alt lyd udefra ude, så man let kan fange de små finesser i lyden fra spillene.

Mikrofonen fungerer også godt og ens stemme går klart og tydeligt igennem og man kan sagtens bruge headsettet til online møder også. Det er en god mulighed, at man kan tage mikrofonen af, når man ikke bruger den.

PSlife Share!

Epos H6Pro passede rigtigt godt til mit hoved og mine ører og jeg kunne sidde med det i timevis, uden at få ondt i hverken ørerne eller i hovedbunden. Der er ikke meget dårligt at sige om det her headset, da det er et virkelig godt produkt. Det er dog tydeligt, at man betaler for design og for lydkvalitet, da det er et meget feature-fattigt headset uden de store armbevægelser.

Til gengæld får man et flot, solidt og veldesignet headset, der byder på virkelig god lydkvalitet og som man kan holde ud af have på i længere tid ad gangen.

Epos H6Pro kan bruges til alle devices med et Jackstik og den vejledende udsalgspris er 1.499 kr.

______

+ Fremragende lydkvalitet, solidt bygget headset, behageligt at have på i længere tid, ligner et ikke gaming headset

- Ikke mulighed for trådløs forbindelse, man kunne godt have ønsket sig lidt lækre features når man tænker på prisen
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.