Forum

PlayStation 5 - Afsløring af tech

Snak om Playstation relaterede nyheder.

Re: PlayStation 5 - Afsløring af tech

Indlægaf Erroneus » lør 21 mar 2020 16:11

De ældre PlayStation 4 modeller og specielt de ældre PS4 Pro modeller var mere larmende. Udvikleren af Mark Cerny har udtalt at de har fokus på en god køleløsning til PlayStation 5, og at det ikke var optimalt den løsning der var til PlayStation 4 generationen.

Det skal han naturligvis sige, men den måde de teknisk har valgt at håndtere hastigheder på CPU og GPU i PlayStation 5, så skal den have en god køleløsning i, og når han så samtidigt har meget fokus på god 3D lyd, så har jeg en fornemmelse på at løsningen ikke bliver den mest støjende, det krydser vi i hvert fald fingre for :)
PS4 Pro SSD - PS VR v2 - Vita 3G - PS3 Slim - Xbox One X - Switch - Ryzen PC
Billede
Erroneus
Skribent
 
Indlæg: 10019
By: Nyborg


Re: PlayStation 5 - Afsløring af tech

Indlægaf klatzen » tors 26 mar 2020 09:49

Nu må vi se. Jeg kunne godt være tilbøjelig til at tage en generation mere på konsol. Specielt når den er bagudkompitabel med PS4 titler.

Noget helt andet; ved man om de endelig er nået til et punkt hvor de sigter på mere stabil 60 fps oplevelser end framelocked 30 fps som vi er vandt til i de fleste titler? :)
klatzen
Niveau 3
 
Indlæg: 245


Re: PlayStation 5 - Afsløring af tech

Indlægaf Erroneus » tors 26 mar 2020 16:42

klatzen skrev:Noget helt andet; ved man om de endelig er nået til et punkt hvor de sigter på mere stabil 60 fps oplevelser end framelocked 30 fps som vi er vandt til i de fleste titler? :)

Det er op til udviklerne og det har det faktisk altid været. Hvis en udvikler vælger at skrue op for de grafiske detaljer, så spillet kører med 30FPS, så kan de det. PS5 har dog hardwaren til at levere både 4K/60FPS og flotte spil, så forhåbentligt vælger flere udviklere 60 FPS.
PS4 Pro SSD - PS VR v2 - Vita 3G - PS3 Slim - Xbox One X - Switch - Ryzen PC
Billede
Erroneus
Skribent
 
Indlæg: 10019
By: Nyborg


Re: PlayStation 5 - Afsløring af tech

Indlægaf BizzyVaping » tors 26 mar 2020 22:55

Det bliver med 100% sikkerhed det samme som alle andre generationer. De fleste AAA spil kommer stadig til at køre 30fps, for at kunne presse noget grafik ud, der ser så imponerende ud som muligt på screenshots og i gameplay videoer. (flot grafik er langt hen af vejen det som sælger spil)
BizzyVaping
Niveau 4
 
Indlæg: 454


Foregående

Tilbage til Nyheder

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst