2K Games og Turtle Rock Studios på vej med Evolve

Skrevet af: Hoder Jensen - 8. januar 2014 - kl. 23:43
Del denne artikel:
1 0

2K Games og Turtle Rock Studios har et nyt spil på vej til PlayStation 4, der ikke overraskende er et skydespil med 4-spiller co-op.

Turtle Rock Studios er kendt for deres indblanding i udviklingen af Counter-Strike og ikke mindst for deres arbejde på de to Left 4 Dead spil, så derfor er det måske ikke nogle overraskelse at deres næste spil bliver et skydespil med mulighed for 4-spiller co-op.

Evolve er navnet på det nye spil, der som sagt bliver et skydespil, men den her gang er det ikke terrorister eller zombies, men de næsten lige så populære rumvæsner i en sci-fi verden. Evovle indeholder dog en unik spil mekanisme i form af et kæmpemonster, der styres af en spiller som undervejs i spillet bliver større og kraftigere. Hvad det præcist indebærer ved vi ikke helt præcist, men det lyder som en interessant mulighed for lidt anderledes spil variation i den traditionelle skydespils-genre.

Flere detaljer om Evolve, som forhåbentligt besvarer nogle af de åbne spørgsmål vi har, kommer naturligvis som vi kommer tættere på spillets lanceringen, hvilket bliver til efteråret. Men indtil det sker kan man læse mere om spillet på den officielle hjemmeside eller i det næste nummer af Game Informer, som kommer til februar.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.