Activision annoncerer Call of Duty: Advanced Warfare

Skrevet af: Morten Rask - 2. maj 2014 - kl. 09:21
Del denne artikel:
19 0

Call of Duty: Advanced Warfare bliver det næste spil i serien, som netop er blevet afsløret i dag før tid, og vi har fået fingrene i den første trailer til spillet.

Det skulle først have været afsløret den 4. maj, men et læk af informationer og videoer tidligere i dag, har tvunget Activision og Sledgehammer Games til at afsløre det kommende Call of Duty-spil før tid.

Call of Duty: Advanced Warfare bliver navnet på det næste spil i serien, som denne gang kommer til at foregå endnu længere ude i fremtiden, end Modern Warfare-spillene hidtil har begivet sig ud i. I denne fremtid, tilhører verdens mest magtfulde militær ikke længere et land, men et selskab, ledet af en karakter der bliver spillet af Kevin Spacey.

PSlife Share!

Traileren der er blevet frigivet, viser dele af singleplayer-kampagnen, og lægger op til den historie som vil blive fortalt i det kommende spil. Der bliver blandt andet også vist hover-bikes, jet packs og exo-dragter, teknologier som bekræfter at vi befinder os et godt stykke ude i fremtiden.

Se den første officielle trailer til Call of Duty: Advanced Warfare her

Activision og Sledgehammer har ud over traileren, været sparsomme med informationer omkring det kommende spil, men vi holder øje med udviklingen.

Call of Duty: Advanced Warfare udkommer den 4. november 2014.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her