Activision har annonceret Guitar Hero Live

Skrevet af: Morten Skou - 14. april 2015 - kl. 21:35
Del denne artikel:
6 0

Efteråret ser ud til at stå i musikkens tegn, når både Rock Band og Guitar Hero spillene bliver genoplivet.

Rygterne om Guitar Hero har floreret i et stykke tid, og det var allerede mere eller mindre bekræftet, at spillet var på vej og at vi snart ville høre mere om det. Det skete så i dag, da Activision og udvikleren af spillet, Freestyle Games, officielt annoncerede at det udkommer til efteråret.

Spillet byder på flere nye ting, blandt andet er det muligt at spille i "første person" og på den måde opleve koncerterne som leadguitarist på samme måde som en rigtig guitarist ville. Det kan du se mere til i videoen som du finder linket til i bunden af nyheden.

En af de andre nyheder, er at spillet udkommer i en bundle med en ny guitar. Guitaren har fået et helt nyt design, så i stedet for at der er 5 knapper i forlængelse af hinanden, så er der nu 2 rækker med 3 knapper som er placeret over hinanden.Samtidig er det desværre også bekræftet, at det hverken vil være muligt at importere de sange som man allerede måtte have brugt penge på at købe i de tidligere Guitar Hero spil, ligesom det heller ikke vil være muligt at anvende de gamle guitarer.

Begge dele er egentlig lidt overraskende, da konkurrenten Harmonix, netop arbejder hårdt på at gøre alle de sange vi har købt i forvejen tilgængelige i de nye spil, såvel som muligheden for at bruge de guitarer man allerede måtte have ved hjælp af en eller anden form for konverter.

Spillet vil naturligt nok indeholde en masse forskelligt musik indenfor forskellig genre. Der vil være flere hundrede forskellige sange fra forskellige kunstnere. Nogle af kunstnerne som nævnes er: The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Carrie Underwood, Pierce the Veil og Blitz Kids.

Guitar Hero Live udkommer til PlayStation 3, PlayStation 4 og diverse andre konsoller til efteråret. Den annoncerede pris ligger på 90 engelske pund, hvilket svarer til ca. 930 danske kroner, men præcis hvad prisen bliver i Danmark, er der ikke meldt noget ud om endnu.

Se Guitar Hero Live traileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her