Apex Legends rammer 1 million spillere på bare 8 timer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. februar 2019 - kl. 20:29
Del denne artikel:
2 2

Den kommende tid vil afgøre, om free-to-play battle royale spillet Apex Legends er en succes, men spillet har fået en god start og rammer 1 million spillere på bare 8 timer.

Apex Legends kommer fra Electronic Arts og Titanfall udviklerne Respawn Entertainment og det er et gratis battle royale spil - altså den samme udgivelsesmodel som det populære Fortnite og PlayerUnknown’s Battlegrounds.

I løbet af de første 8 timer efter udgivelsen, havde 1 million spillere hentet og afprøvet spillet og det er en ganske fin start. Det er dog de kommende uger og måneder som vil afgøre, om spillerne bliver hængende og om Apex Legends dermed kan betegnes som en succes.


Lanceringen har dog ikke været helt problemfri, med loading fejl på PC og problemer med at købe in-game valuta på Xbox. Det er måske ikke helt overraskende, da spillet både blev annonceret og udgivet i går, så der har ikke været de store åbne betaer, som har kunne eliminere disse fejl.

Fans af Titanfall kommer nok til at væbne sig med tålmodighed, for Respawn Entertainment har i forbindelse med udgivelsen af Apex Legends udtalt, at dette spil vil have deres fokus i den kommend tid.

Har du prøvet Apex Legends? Hvad synes du? Kan det konkurrere med Fortnite og PUBG?
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her