Apex Legends Season 4 - Assimilation starter i februar

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. januar 2020 - kl. 17:25
Del denne artikel:
0 0

Respawn Entertainment har i meddelt, at Apex Legends Season 4 - Assimilation vil starte i starten af februar - og tager i samme omgang livet af Jimmie “The Forge” McCormick?

Respawn Entertainment har annonceret Apex Legends Season 4 og i en ny trailer ser man den forventede sæson 4 legende, James ”The Forge” McCormick, blive interviewet om hans kommende debut i Apex Games.

Men i et splitsekund efter nogle tekniske vanskeligheder bliver McCormick angrebet bagfra og tilbage står spørgsmålet; hvem er den mystiske lejemorder, som angriber McCormick og som har hans sponsor Hammond Robotics, i sit søgelys? Vi gætter på, at vi får svaret i 4. sæson af Apex Legends.

Apex Legends Season 4 - Assimilation udkommer den 4. februar og er en del af den store fejring af det første år for Apex Legends. Spillere kan se frem til en række nyt indhold, inklusiv en ny legende, ændringer til World's Edge, en ny en bolt-action-snigskytteriffel og meget mere blandt andet loyalitetsbelønninger og et splinterny Battle Pass.

Se Apex Legends - Stories from the Outlands - Up Close and Personal traileren nedenfor
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her