Assassin's Creed IV-udvidelse alligevel PS-eksklusiv

Skrevet af: Tobias Thybo - 29. oktober 2013 - kl. 17:21
Del denne artikel:
2 0

Mens ekstramaterialet i Watch Dogs kun er begrænset til Playstation det første halve år, vil den timelange udvidelse til Assassin's Creed IV: Black Flag være helt eksklusiv.

Den lovede ekstra times spilletid i Assassin's Creed IV: Black Flag er alligevel ikke kun bundet til PS3 og PS4 i seks måneder, som det ellers fremgik af en video fra sidste uge. Det fortæller udgiveren Ubisoft til Eurogamer.

Dermed skal man altså have fat i en Playstation-version af Ubisofts pirateventyr, hvis man gerne vil prøve kræfter med de tre ekstra missioner, der beskrives som i ”novelleformat”. I sidste uge blev det ellers klart af en reklamevideo fra Sony, at det eksklusive indhold til henholdsvis Assassin's Creed IV: Black Flag og Watch Dogs, begge udviklet og ejet af Ubisoft, kun ville holde sig til Playstation-formaterne i det første halve år efter udgivelse. Men det afkræfter Ubisoft altså nu for Black Flags vedkommende.

Netop Assassin's Creed IV: Black Flag udkommer på de tilgængelige konsoller i dag, mens versioner til PS4 og Xbox One vil kunne købes fra den 22. november.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her