Assassins Creed Liberation HD udkommer 15 Januar

Skrevet af: Hoder Jensen - 24. oktober 2013 - kl. 20:18
Del denne artikel:
1 0

HD udgaven af Vita spillet Assassins Creed Liberation har nu fået en præcis dato, en pris og et forudbestillings tilbud.

Assassins Creed Liberation der startede ud som et Vita spil, kommer i en HD udgave til PlayStation 3, hvilket vi har kendt til i lidt over en måned, men nu har Ubisoft afsløret flere detaljer.

Assassins Creed Liberation HD udkommer den 15 januar i 2014, hvilket virker som lidt sent, men Ubisoft vil næppe komme for tæt på lanceringen af Assassins Creed 4. Samtidigt har Ubisoft afsløret at prisen bliver på 150 kr., men hvis man forudbestiller fra PlayStation Store får man 25% rabat og prisen lander dermed på 112 kr, hvilket må siges at være en særdeles fornuftig pris.

Ud over en og dato, så har Ubisoft afsløret at Assassins Creed Liberation HD ikke bare er en direkte konvertering med bedre grafik, men de har også forbedret missionerne, så de skulle være endnu bedre og forbedret fra Vita udgaven.

PlayStation Store er ikke helt opdateret endnu, men når det sker, vil man kunne finde forudbestillings tilbuddet derinde.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her