Assassin's Creed: Origins rygtes udgivelse i år

Skrevet af: Hoder Jensen - 9. maj 2017 - kl. 22:58
Del denne artikel:
5 3

Assassin's Creed tog sig en pause sidste år, men alt tyder på vi får den populære serie tilbage i år. Se det nyeste billede-læk fra Assassin's Creed: Origins.

Rygterne har gået igennem længere tid om at et nyt Assassin's Creed lander i år. Først skulle det gå under navnet Assassin's Creed: Empire, men nu tyder de nyeste rygter på at det kommer til at hedde Assassin's Creed: Origins. Navnet kunne så tyde på at spillet går tilbage til rødderne og rygterne har da også gået på Egypten, lige siden det hed Empire sidste år.

Det skulle dog ikke kun forgå i en tidsperiode, men indeholde flere tidsperioder, inkl. moderne tid. Efter sigende skulle det være holdt bag Assassin's Creed 4: Black Flag som arbejder på det og da Origins skulle indeholde lignende styring og kamp fra skib, lyder det bestemt ikke usandsynligt. Tidsperioden, indholdet og navnet er dog også blevet bekræftet af flere internationale spil sider som Kotaku og Eurogamer, via deres kilder som har kendskab til spillet.

Den seneste udvikling i rygterne om det nye Assassin's Creed er understående billede, som stammer fra en Reddit brugeren shoutouttoashraf, som efterfølgende er blevet slettet, men er en henvisning til en Ubisoft medarbejder som arbejede på Black Flag.

PSlife Share!

Med E3 om præcis en måned, må vi forvente at Ubisoft laver den officielle afsløring der. Er du klar til mere Assassin's Creed efter en pause fra serien og tilbagevendelse af både, som ikke var en del af de 2 sidste Assassin's Creed spil, Unity og Syndicate.

Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her