Basement Crawl får hovedrengøring

Skrevet af: Tobias Thybo - 25. maj 2014 - kl. 00:23
Del denne artikel:
0 0

Blooper Team er i gang med at genopbygge Basement Crawl helt fra bunden med en ny spilmotor for at gøre op for spillets dårlige modtagelse.

I februar udkom Basement Crawl til PlayStation 4 til højlydt utilfredshed fra anmeldere, hvilket også mundede ud i den pt. dårligste score blandt konsollens spil på Metacritic med kun 27/100. Og det har fået udvikleren Blooper Team til at kigge sig i spejlet og prøve igen:

Først og fremmest tror jeg, at jeg burde lægge ud med en undskyldning til de af jer, der købte Basement Crawl og har ventet på, at vi skulle reparere det. Spillet var noget rod for både jer og os.


Det fortæller Blooper Teams Marc Colhoun til Gamespot og siger også, at de endda lægger ud med en helt ny spilmotor i renoveringen:

Vi har været i gang med at genskabe spillet, helt fra bunden og med en helt ny spilmotor. Jeg ved, det her ikke rigtigt er den måde, tingene normalt bliver gjort på i den her industri, men jeg tror, at hvis du har givet folk et dårligt produkt, er det dit arbejde at gøre, hvad du kan for at reparere det. Selv hvis det betyder at gå tilbage til tegnebrættet til et spil, der allerede er udgivet.


Marc Colhoun tilføjer, at det ikke kommer til at koste penge for dem, der allerede har købt Basement Crawl. Den nye version vil foruden nogle tekniske rettelser have fokus på blandt andet en tutorial, AI og flere spiltyper.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.