Battlefield 1 beta starter den 31. august

Skrevet af: Nicolai Hansen - 30. august 2016 - kl. 16:55
Del denne artikel:
3 0

EA Dice har haft travlt i det svenske, og de er nu klar til at lægge sidste hånd på næste Battlefield spil. Der mangler blot en masser brugerdata, og det fås bedst via en beta test.

Så er det snart den tid på året, hvor alle de store første person skydespil udkommer, deriblandt Battlefield der i år tager turen tilbage til første verdenskrig. De spillere der har meldt sig under fanerne som såkaldt Battlefield Insider kan med fordel checke deres email allerede nu. EA er begyndt at sende beta koder ud. Dem der ikke har meldt sig til programmet må vente til i morgen, den 31. august, hvor den åbne beta starter på Playstation 4.

Battlefield 1 betaen fylder kun 6.5GB. For den plads åbnes der op for Conquest og Rush i Sinai ørkenen. Det første er den velkendte Battlefield spiltype, hvor op til 64 spillere slås om kontrollen med strategiske punkter. I Rush er der plads til 24 spillere, hvor det angribende hold, skal finde og ødelægge, det forsvarende holds telegrafpost.

På den officielle Battlefield Twitter konto er det meldt ud, at man ikke behøver et Playstation Plus abonnement for at deltage i beta testen.

Som en lille bonus er der et særligt Battlefield 1 dogtag til alle spillere, der når level 15 og samtidig spiller på mindst fire forskellige dage under betaen. Bonussen tildeles automatisk i det færdige spil til oktober. Se billeder, film og meget på den officielle Battlefield 1 side.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her