Battlefield 2042 officielt annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. juni 2021 - kl. 18:49
Del denne artikel:
4 1

Electronic Arts har netop annonceret Battlefield 2042 med en hæsblæsende reveal trailer. Battlefield 2042 kommer både til PlayStation 4 og PlayStation 5. Mere info og trailer her.

Verden er på randen af sammenbrud; der er mangel på mad, energi og rent vand og mange nationer er brudt sammen, hvilket betyder den største flygtningekrise i historien. På trods af den kritiske verdenssituation, kaster USA og Rusland verden ud i en verdensomspændende krig.

Battlefield 2042 er det største Battlefield til dato og det er udviklet i et samarbejde mellem DICE i Stockholm, DICE i Los Angeles, DICE i Gøteborg og Criterion. Electronic Arts lover en “groundbreaking first-person-shooter set to revolutionize the modern multiplayer sandbox”. Spillet vil understøtte op til 128 spillere på PlayStation 5, Xbox Series X og PC, mens PlayStation 4 udgaven vil understøtte op til 64 spillere på mindre maps end på PlayStation 5.

Indtil videre er der annonceret to gamemodes; All-Out Warfare og Hazard Zone. All-Out Warfare er den nyeste udgave af velkendte Conquest og Breakthrough modes med op til 128 spillere og krig i en kæmpe sandkasse. Hazard Zone er en ny squad-based gamemode, som skulle være meget anderledes end All-Out Warfare.

Der er en tredje og endnu ikke annonceret gamemode på vej, som udvikles af DICE i Los Angeles og den beskrives som et love letter til alle Battlefield fans og alle som har spillet Battlefield tidligere vil med det samme føle sig hjemme i denne nye gamemode.

Oskar Gabrielson, General Manager hos DICE siger:
Battlefield 2042 is an evolution of the franchise and embraces what our players want - the ultimate Battlefieldmultiplayer sandbox with intense combat and a ton of incredible, unexpected events. All of us across DICE in Stockholm, DICE LA, Criterion, and EA Gothenburg have had so much fun developing this game and now it’s time to let players jump in. What they’ll find is that we’ve built three distinct, absolutely epic experiences that we think they’ll love.


Der er ingen kampagne i Battlefield 2042, det er ren multiplayer. Der vil være meget mere om Battlefield 2042 på EA’s Play Live live-stream den 22. juli og den 13. juni vil vi for første gang se gameplay fra spillet.

Battlefield 2042 udkommer til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC den 22. oktober.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.