Battlefield 4 fremvist på PlayStation 4

Skrevet af: Morten Rask - 29. oktober 2013 - kl. 13:50
Del denne artikel:
8 0

Embargoen for alting Battlefield 4 relateret er i dag blevet løftet og en masse detaljer og videoer omkring næstegenerations-versionen af spillet er blevet afsløret.

Battlefield 4 er et af de mange spil der både udkommer på PlayStation 3 og PlayStation 4, og forventninger til den grafiske del af spillet har været tårnhøje siden afsløringen tilbage i marts, hvor vi for første gang så spillet blive afviklet på en kraftig PC.

Men nu hvor embargoen for Battlefield 4 er blevet løftet, så kan vi endelig få et dybere indblik i de mere tekniske aspekter af spillet, og samtidig se i nogle af de første videoer, at PlayStation 4 versionen sagtens kan hamle op med PC versionen, trods rygterne ved Gamescom, der lød på at PlayStation 4 versionen skulle være markant ringere end PC versionen.

Digital Foundry har kigget nærmere på både PlayStation 4 og Xbox One versionerne af spillet, og kan bekræfte at PlayStation 4 versionen bliver afviklet i en opløsning af 1600x900 pixels, hvorimod Xbox One versionen bliver afviklet i en opløsning af 1280x720 pixels. Det er en forskel på 50% pixels, og er ifølge Digital Foundry med til at gengive et mere skarpt billede med færre hårde kanter og slørede pixels ved bevægelse.

På vegne af Battlefield-entusiasten JackFrags kan vi bringe en playliste med hele otte baner fra spillets multiplayer-del på PlayStation 4, som anbefales at afspilles i fuld skærm og 1440p.Battlefield 4 udkommer den 31. oktober på PlayStation 3 og den 29. november på PlayStation 4.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her