Battlefield V officielt annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 24. maj 2018 - kl. 09:13
Del denne artikel:
9 5

I aftes annoncerede Electronic Arts årets Battlefield, der sender serien tilbage til rødderne i 2. Verdenskrig. Info og første trailer her.

Battlefield V udspiller sig under 2. Verdenskrig og modsat Call of Duty: Black Ops 4, vil det indeholde en kampagne. Kampagnen hedder War Stories og er bygget op som den var i Battlefield 1. Den vil fortælle en række historier fra mindre kendte scenarier af krigen og man kommer til områder som Norge, Frankrig og Nordafrika.

Battlefield V vil naturligvis også indeholde en stærk multiplayer komponent. Noget spændende er en kooperativ del, som DICE kalder Combined Arms, som vil fungere som en slags introduktion til multiplayer, hvor op til fire spillere smides ind bag fjendens linjer og fokus her er naturligvis et stærkt samarbejde.

Et andet nyt tiltag er Grand Operations, som udspringer af de episke kampe vi så i Operations i Battlefield 1 - denne gang er de blot endnu større. Disse drager inspiration fra ægte scenarier fra krigen og hver kamp repræsenterer et ægte slag fra krigen. Det lyder ganske spændende.

Battlefield V byder på nye muligheder for at ødelægge omgivelserne og det er nu endda muligt delvist at genopbygge ødelagte strukturer og bygge nye som for eksempel skyttegrave, sandsække og pigtråd, for at kunne beskytte en position som er vigtig for en og ens hold.

En sidste god nyhed er, at der ikke er noget Season Pass til Battlefield V og det betyder, at alle nye baner og andet nyt indhold er gratis for samtlige spillere. Vi er dog lidt spændte på, om der er et lille “men” gemt et eller andet sted her.

Battlefield V udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 19. oktober. Ejere af Deluxe Edition vil kunne spille fra den 16. oktober og EA Acces og Origin Access-spillere vil kunne spille allerede fra 11. oktober.

Se den første trailer fra Battlefield V nedenfor (ja, det er en Xbox branded trailer, men indholdet er stadig repræsentativt for PlayStation 4 udgaverne).
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.