Beat Saber får farvevælger

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. august 2019 - kl. 15:37
Del denne artikel:
0 2

En af de ting, som fans af det fremragende Beat Saber længe har efterspurgt, er muligheden for selv at definere farverne i spillets baner. Dette ser nu ud til at være på vej.

Beat Games har på Twitter annonceret, at det snart vil være muligt at definere farverne i VR-spillet Beat Saber. Man vil kunne ændre farverne på node-klodserne og de tilhørende lyssværd og ud fra det screenshot som Beat Games har postet på Twitter, ser det også ud til at man vil kunne ændre farven på lyset på banerne og på de vægge, der med mellemrum kommer imod spilleren.

Denne nye farvevælger vil blive frigivet med den næste opdatering til spillet, som der dog endnu ikke er nogen dato på.

PSlife Share!

Farvevælgeren er ikke det eneste nye, som er på vej til Beat Saber. Ud over nye sange, forsøger Beat Games sig også med 360 graders baner - altså baner, hvor node-klodserne kommer fra alle vinkler på spilleren. Det lyder måske lidt knudret, men ud fra det vi har set, fungerer det virkelig godt.

Disse baner er beregnet til VR-headsets uden ledninger og dermed altså ikke til PSVR - men Beat Games siger, at de ikke vil udelukke denne type baner til PSVR versionen også, dog er de 360 grader måske reduceret til 180 grader på grund af netop ledningen på VR-headsettet.

Alt dette, er dog stadig på forsøgsstadiet hos Beat Games, men det er godt at se, at de ikke ligger på den lade side men stadig supportere spillet, som er et af de bedste, og mest solgte, VR-spil overhovedet.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.