Beat Saber runder en million solgte

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 15. marts 2019 - kl. 10:23
Del denne artikel:
0 1

Som det første VR-spil, har Beat Saber nu rundet 1 million solgte kopier - mere info her.

Det måske bedste spil til PlayStation VR er Beat Saber og det har nu, som det første VR-spil nogensinde, rundet 1 million solgte kopier. Salget er fordelt over PlayStation VR, HTC Vive, Oculus Rift og Windows Mixed Reality.

Det er ganske imponerende, specielt set i lyset af, at Beat Games stort set ikke markedsførte spillet eller lavede PR for det - succesen er kommet nærmest udelukkende fra mund til mund.

Beat Games CEO Jaroslav Beck udtaler kort:
We did zero PR whatsoever. We didn’t expect that it would blow up that crazy.


En af Beat Sabers mange styrker er, at det er et af den slags spil, som er så simple og velfungerende, at alle kan være med - også dem, som normalt ikke spiller spil.

Beat Games har netop udgivet den første udvidelse med 10 numre fra Dubstep og House selskabet Monstercat og der skulle være to yderligere udvidelser på vej, samt en række gratis numre oveni.

Du kan læse vores anmeldelse af Beat Saber her - og hvis du ejer et PSVR headset og ikke allerede har Beat Saber, så lad være med at sige det til nogen, bare skynd dig at købe spillet. Lige nu kan du købe en bundle med spillet plus den nye Monstercat Music Pack 1 udvidelse til under 300 kr. på PlayStation Store.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.