Beat Saber udvikler købt af Facebook

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. november 2019 - kl. 08:24
Del denne artikel:
3 0

Tjekkiske Beat Games har i dag meddelt, at de er blevet opkøbt af Facebook og er blevet en del af Oculus Studios. Hvad kommer det til at betyde for Beat Saber til PSVR?

Beat Saber har været en kæmpe succes for Beat Games og spillet er det bedst sælgende spil til PlayStation VR. Facebook satser mere og mere på mainstream VR-oplevelser med deres Oculus Quest og Go, så at få et team som Beat Games ind i folden giver perfekt mening.

Men hvad kommer det til at betyde for Beat Saber til PSVR? Vil de planlagte og annoncerede udvidelser og forbedringer nu blive droppet? Facebooks Mike Verdu siger:

Beat Games will continue to ship content updates for Beat Saber across all currently supported platforms.


Beat Games har tidligere annonceret en 360 graders mode, som altså stadig skulle være på vej og mere musik skulle også udkomme inden udgangen af året.

Så det lader til at opkøbet af Beat Games indtil videre ikke kommer til at betyde noget for Beat Saber på PSVR, men naturligvis vil der blive skåret ned på opdateringerne over tid, specielt når Facebook sætter teamet på nye opgaver (Beat Saber 2?) til deres egne VR-platforme.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her