Bekræftet: Watch Dogs vil ikke køre 60 FPS på PlayStation 4

Skrevet af: Morten Rask - 13. maj 2014 - kl. 21:21
Del denne artikel:
20 0

Det har været oppe og vende et par gange i løbet af de sidste par dage, hvorvidt Watch Dogs ville køre 60 FPS på PlayStation 4, men det rygte er nu afkræftet.

I et indlæg på UbiBlog har Jonathan Morin, Creative Director på Watch Dogs, fortalt nærmere om deres kommende spil, og hvad der har været muligt at præstere på den seneste generation af konsoller.

Det rygtedes at Watch Dogs ville køre med 60 billeder i sekundet (FPS), da PlayStation lagde en promoveringsside op til spillet, som pralede med den bedste oplevelse på konsol, som kun PlayStation 4 kunne levere med 60 FPS i 1080p.

Det er så nu blevet afkræftet af Jonathan Morin, som fortæller at Watch Dogs vil blive afviklet i 900p på PlayStation 4 og 792p på Xbox One med 30 FPS på begge konsoller. Han fortæller yderligere, at selvom nogle spil på de nye konsoller kører i native 1080p, så har det været vigtigere for dem at levere en ægte næstegenerations-oplevelse, frem for at skubbe nogle flere pixels eller billeder afsted.

“Resolution is a number, just like framerate is a number. All those numbers are valid aspects of making games, but you make choices about the experience you want to deliver. In our case, dynamism is everything.”


Man kan så sikkert undre sig over, hvorfor den forlængede udviklingstid som spillet har haft, ikke er blevet anvendt til at forhøje opløsningen eller antallet af billeder i sekundet. Hertil svarer Morin, at det aldrig var målet. I stedet blev tiden brugt på at polere alle aspekter af gameplayet og integrere evnen til at hacke ind i alle systemer.

“The effort was split on continuing dynamism and making sure players can express themselves through hacking without ever being disappointed in how the game responds to them, whether it’s visually or through gameplay, that’s important. Resolution has nothing to do with that. That’s why stuff like resolution can scale a bit down so that we never compromise the soul of Watch Dogs.”


Er du skuffet over denne udmelding, eller ser du stadigvæk frem til Watch Dogs den 27. maj?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her