Bethesda E3 konference annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 10. februar 2015 - kl. 16:58
Del denne artikel:
15 0

For første gang nogle siden, så vil Bethesda afholde deres egen E3 konference, hvilket tyder på at Bethesda har noget stort i ærmet til dette års E3.

Der er lidt over 4 måneder til årets E3, der starter den 16 juni og afholdes igen i Los Angeles. E3 er kendt for store konferencer fra de store producenter, hvor Sony's og Microsofts plejer at trække de største overskrifter. Men igennem de mange sidste år har udgivere som EA og Ubisoft også trukket sig opmærksomhed med deres konferencer og nu vil Bethesda være med på legen.

Bethesda har netop annonceret, at de for første gang i E3's historie, vil afholde deres egen konference i forbindelse med E3, hvilket bliver den 14 Juni.

PSlife Share!

Hvad de præcist vil snakke om, kan man kun spekulere om på det her tidspunkt, men det er oplagt, at man kan håbe på de er klar til at snakke om Fallout 4, som har været rygtet igennem længere tid nu.

Af andre mulige titler, kan være et nyt Dishonored spil, måske mere i The Elder Scrolls serien eller et nyt Wolfenstein spil. Meget relevant Wolfenstein, kan man dog godt forvente at de vil fremvise mere fra det kommende Doom spil, der blev annonceret sidste år.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her