Beyond: Two Souls får demo til oktober

Skrevet af: Morten Rask - 5. september 2013 - kl. 16:33
Del denne artikel:
0 0

Med kun en måned tilbage til udgivelsen af Beyond: Two Souls, har Sony i dag annonceret at der bliver udgivet en demo til spillet en uge før det rammer hylderne.

Sony Computer Entertainment Europe har i dag annonceret en demo til Beyond: Two Souls, som får udgivelse på PlayStation Store den 2. oktober. I demoen vil det være muligt at prøve kræfter med de følgende to baner fra spillet, som giver indblik i gameplayet og historien:

• Jodie & Aiden – indtag rollen som en meget ung Jodie da hun deltager i et eksperiment ved afdelingen for paranormale aktiviteter. Når tjenestemænd sætter hendes evner på prøver, skal du kontrollere et mystisk usynligt væsen.

• Hunted – spring et par år frem i tiden, hvor du hjælper Jodie med at undslippe fra regeringens agenter, da det mystiske væsen slipper sine utrolige kræfter løs.

På samme tid kunne Quantic Dream også frigive den tredje trailer i rækken af deres ”Making Of” serie, hvor vi ser nærmere på den motion-capture teknologi der er blevet anvendt til spillet.

Gå bag om scenerne i den nye trailer til Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls udkommer eksklusivt til PlayStation 3 den 11. oktober.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her