Bliv klogere med Assassin’s Creed Origins

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. september 2017 - kl. 14:25
Del denne artikel:
1 2

Ubisoft har annonceret Discovery Mode, som er en del af Assassin’s Creed Origins, der byder på interaktiv undervisning i det gamle Egypten. Læs mere her.

Assassin’s Creed Origins er ved at være klar til udgivelse og det tager os med til det gamle Egypten. Assassin’s Creed spillene har altid gjort meget ud af at fortælle om den verden man befandt sig i og der ligger et enormt research-arbejde bag hvert af spillene. Nu tager Ubisoft rollen som fortæller til nye højder med Discovery Mode i Assassin’s Creed Origins.

I Discovery Mode, vil spillere kunne udforske den enorme spilverden uden at skulle bekymre sig om at holde sig skjult eller at blive angrebet af fjender. Her vil der være specielle missioner, hvor spilleren får til opgave, i ro og mag, at besøge forskellige steder for at lære om berømte landemærker, kendte personligheder og oldgamle egyptiske traditioner.

Ubisoft håber, at Discovery Mode primært vil blive brugt i undervisning og hvis man har købt Assassin’s Creed Origins, vil man gratis kunne hente Discovery Mode i starten af 2018.

Assassin’s Creed Origins udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 27. oktober.

PSlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her