Blizzard Arcade Collection er ude nu

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 21. februar 2021 - kl. 19:35
Del denne artikel:
1 2

I et surprise drop udgav Blizzard her i weekenden Blizzard Arcade Collection, hvor du kan spille tre klassiske spil på din PlayStation 4 og PlayStation 5.

Blizzard fylder 30 år og det markerer de blandt andet med udgivelsen af Blizzard Arcade Collection, som indeholder tre klassiske Blizzard spil. Der er tale om The Lost Vikings fra 1993, Rock N Roll Racing også fra 1993 og Blackthorne fra 1994.

Alle tre spil kan spilles i deres originale udgaver eller i Definitive Editions. Både de originale udgaver og Definitive Editions byder på en Rewind Feature, hvor det er muligt at spole 10 sekunder tilbage for at prøve en sekvens igen hvis man ønsker det og der er muligt at gemme spillet hvor som helst - bortset fra i Rock N Roll Racing.

Definitive Edition af The Lost Vikings byder på ekstra baner og nye mellemsekvenser og lokal co-op som blev tilføjet til det oprindelige spil efter udgivelsen, er også med i Definitive Edition. I Definitive Edition af Rock N Roll Racing er der tilføjet nye grafiske effekter, lokal multiplayer for op til fire spillere (kun to spillere i den originale version), det indeholder over 380 varianter af spillets baner og understøtter nu 16:9. Endelig er der i Definitive Edition af Blackthorne tilføjet et “fog of war” map, hvor man afslører mere og mere af kortet efterhånden som man klarer spillets baner.

Blizzard Arcade Collection indeholder også en masse bonus materiale som for eksempel interview med folkene bag, artwork fra spillene, indhold der ikke kom med i spillene og meget andet.

Du kan købe Blizzard Arcade Collection for 169 kr. på PlayStation Store eller hvis du er stor fan af Diablo III eller Overwatch, så kan du vælge The Blizzard 30-Year Celebration Collection, hvor du ud over Arcade Collection også får blandt andet skins og loot boxes med til Overwatch og blandt andet en dragt, nogle vinger og et kæledyr med til Diablo III. Denne opsamling koste 249 kr.

Både Blizzard Arcade Collection og The Blizzard 30-Year Celebration Collection er ude nu.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.