Boganbefaling: The Art and Making of Control

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. marts 2021 - kl. 08:27
Del denne artikel:
1 5

Normalt beskæftiger vi os ikke med bøger her på PSlife, men når der lander en så fed spil-relateret bog som The Art and Making of Control, så bliver vi nødt til at komme med en anbefaling.

The Art and Making of Control er det første officielle Control merchandise siden spillets udgivelse og det er en 415 siders bog om alt hvad du kan forestille dig om tilblivelsen af Control. Control er i mine øjne det bedste spil fra Remedy og et af de bedste spil overhovedet i 2019. Og i februar kom der endda en opdateret version til blandt andet PlayStation 5.

Se større billede

Bogen er skabt i tæt samarbejde mellem finske Remedy og tyske Future Press og chefredaktør Will Murray fortæller, at allerede inden udgivelsen af Control i sommeren 2019 var Future Press i dialog med udgiveren af spillet, 505 Games, om en strategy guide, men tiden var ikke til det.

Da spillet så udkom, genoptog de dialogen og nu faldt snakken på art book i stedet og Remedy var helt med på den. Rent faktisk havde de gemt en masse artwork eksklusivt til sådan en bog, så bogen her er fyldt med virkelig flot artwork, som man ikke har set tidligere.

Efter flere måneders arbejde og mange timers COVID-19 sikre interviews med udviklerne, har Future Press fået udgivet, hvad chefredaktør Will Murray betegner som “deres bedste art book til dato”, The Art and Making of Control.

Se større billede

Bogen er også landet her hos PSlife og jeg må sige, at det er en virkelig fed bog. Den er som sagt over 400 sider lang, den er fyldt til randen med lækkert artwork, masser af behind the scenes informationer fra folkene bag og grundige gennemgange af alt fra karaktererne i spillet, til våbnene, kampsystemet og The Oldest House som Control udspiller sig i.

Juha Vainio, executive producer på Control siger om bogen: “It does justice to the world-class creative geniuses responsible for the game. It’s an invaluable resource for any Control fan, and an awesome piece of art.”

Vi må give ham ret. Det er en fremragende bog, som får vores største anbefalinger herfra og den er det perfekte tidsfordriv i de her Corona tider hvor vi helst stadig skal blive hjemme - og så er det bare en fed bog at have stående.

The Making and Art of Control kan købes hos Future Press her.

(Bemærk, at der står at bogen er på 384 sider, men den udgave vi har modtaget er på 415 sider).

Se større billede
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.