Borderlands 2 er 2Ks mest solgte spil nogensinde

Skrevet af: Tobias Thybo - 4. februar 2014 - kl. 17:55
Del denne artikel:
0 0

Udgiveren Take-Two blærer sig med nye salgstal og fortæller, at Borderlands 2 og GTA V har rundet henholdsvis 8,5 og 32,5 millioner solgte skiver.

Selskabet 2K Games sidder på serier som NBA 2K og Bioshock, men disse må se sig overhalet af Borderlands 2, der med salgstal på 8,5 millioner siden efteråret 2012 allerede nu er 2K Games' mest solgte spil nogensinde. Det fortæller Take-Two, der ejer 2K Games, oven på deres seneste kvartalregnskab.

Ikke langt fra Borderlands 2 ligger dog NBA 2K14, der siden oktober sidste år har solgt 5 millioner eksemplarer. Det er nok til at være det bedst sælgende spil i serien.

I samme ombæring nævner Take-Two, at Grand Theft Auto V, der er lavet af Rockstar North, efter mindre end et halvt år i butikkerne har solgt 32,5 millioner eksemplarer. De stærke salgstal gjorde Take-Two til den stærkeste spiludgiver i 2013 og kan også aflæses i omsætningen. Den steg fra samme kvartal året før fra cirka 3,3 milliarder til cirka 10,3 milliarder. Heraf kunne Take-Two stoppe cirka 3,2 milliarder i lommen i nettooverskud.

Borderlands 2 udkommer senere i år på PlayStation Vita.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.