Broken Age klar på PlayStation 4 og PlayStation Vita

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. april 2015 - kl. 23:02
Del denne artikel:
2 0

Tim Schafer's kickstarter projekt der skulle genoplive point-and-click adventure spil genren og som blev til spillet Broken Age, er nu klar til PlayStation.

For 3 år siden lancerede legenden Tim Schafer, manden bag spil som Grim Fandango, Day of the Tentacle, Costume Quest, Psychonauts og mange flere klassikere, en kickstarter kampagne der skulle genoplive point-and-click adventure spil genren. Det blev en bragende succes og Tim Schafer sammen med hans firma Double Fine Productions brød alle rekorder, fik flere penge end de fleste forventede og spillet Broken Age blev født.

Her 3 år efter og efter en lidt omtumlet udvikling af Broken Age, der bl.a. blev splittet op i 2 kapitler, så er spillet endelig udviklet færdig og er konsol eksklusivt klar til PlayStation 4 og PlayStation Vita, med cross-buy og cross-save support.

Prisen for det roste eventyrsspil er 189 kr., men i den første uge er der hele 30% rabat for PlayStation Plus brugere og Broken Age kan derfor anskaffes for 132 kr. via PlayStation Store.

For et nærmere kig ind i hvad Broken Age er for et type spil, så er der en helt ny trailer for spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her