Burnout skabere annoncerer to nye spil

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 21. juni 2018 - kl. 20:56
Del denne artikel:
1 2

Three Fields Entertainment har i dag annonceret to nye spil, som nok er det nærmeste du kommer et nyt Burnout spil i den nærmeste fremtid. Mere info her.

En håndfuld gamle Criterion folk startede for godt og vel et par år siden en nyt studie, Three Fields Entertainment og nu har det lille studie annonceret to nye spil, som nok er det nærmeste du kommer et nyt Burnout i den nærmeste fremtid.

Det første spil er Danger Zone 2 (du kan læse vores anmeldelse af det første Danger Zone her) og ligesom det første spil, er det i bund og grund baseret på den populære Crash Mode fra Burnout - en gamemode, hvor man skal gøre så meget skade i et trafikuheld som muligt.

I Danger Zone 2 skal man skabe så meget kaos man kan for eksempel på motorvejen rundt om LAX Airport i USA, på de britiske motorvejen og på de smukke landeveje i Spanien. Der er i alt 26 single-player level fordelt på 17 lokationer.

Fiona Sperry fra Three Fields Entertainment siger:
Danger Zone 2 is a significant step up from the first game with lots more driving including drifting and boosting, a variety of objectives, brand new vehicles and even more spectacular crashes.


Danger Zone 2 udkommer til juli - se de første screenshots nederst på siden.

Det andet spil er Dangerous Driving, som er sat til udgivelse til vinter. Dangerous Driving er en slags destruktivt racerløb på lukkede baner, hvor der er fokus på takedowns, boosts, ødelæggelse og massevis af smadrede biler. Det lyder måske i virkeligheden ret meget som en gang Burnout?

Alex Ward, stifter af Three Fields Entertainment siger:
We're taking all that we've learnt to develop our most ambitious title to date. Dangerous Driving gets me back to making arcade racing, the kind of software I am most passionate about.


Dangerous Driving er sat til udgivelse i løbet af vinteren.

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her