Call of Duty: Ghosts multiplayer gratis i weekenden

Skrevet af: Mikki Andersen - 30. april 2014 - kl. 22:54
Del denne artikel:
6 0

Hvis du igennem en periode har tænkt over, om Call of Duty: Ghosts var noget for dig, kan du roligt glæde dig til denne weekend!

I weekenden er det nemlig muligt at afprøve forskellige aspekter af det populære first-person shooter spil, Call of Duty: Ghosts, i en demo som kan findes i PlayStation Store. Ikke nok med at du kan prøve kræfter med multiplayer-delen af Call of Duty: Ghosts – du kan også prøve at se, om du kan dræbe rumvæsener med op til fire medspiller i Extinction.

Fra fredag den 2. maj kl. 19.00 til mandag den 5. maj kl. 19.00 kan man i Call of Duty: Ghosts-demoen på PlayStation Store prøve kræfter med de tre multiplayerbaner, nemlig StrikeZone, Warhawk og Prison Break. Derudover vil det også være muligt at prøve kræfter – enten i den store verden eller med tre andre venner – med Extinction.

StrikeZone er en medium størrelse bane, hvor submachine guns og shotguns vil være at foretrække, da det er en bane der byder på snævre omgivelser. Til at starte med, var der snak om at det var et remake af Modern Warfare 3-banen Dome, hvilket ikke var tilfældet – men layoutet ligner Dome ret meget. I denne bane er det også muligt at få killstreaket K.E.M. strike (Kinectic Energy Missile) igennem de nyintroducerede Field Orders. K.E.M. fungerer umiddelbart ligesom den berømte Nuke fra Modern Warfare 2, dog dræber den bare hele modstanderholdet hvorefter spillet fortsætter. K.E.M. er normalt en 25 killstreak på andre maps.

PSlife Share!

Warhawk er – igen – en medium størrelse bane, hvor submachine guns, snipers og assault rifles vil være blandt de foretrukne våben. Den har tre hovedstier, som alle sammen vil føre fra én ende af banen til den anden. Der er midten, som er vejen og to sider, som gør det muligt at flankere i banen. Desuden er der flere snigskyttespots på banen, så hvis man er snigskytte, er denne bane også perfekt til dig.

Sidst, men ikke mindst har vi Prison Break. Dette vil, i forhold til de andre to baner, kunne beskrives som en stor bane hvor enhver snigskytte vil føle sig hjemme. De to andre baner vil finde sted i mere by-lignende områder, hvor man i Prison Break flytter krigen ud i en jungle, hvor man altid skal have sin ryg dækket.

Når alt dette bliver tilgængeligt via demoen i PlayStation Store, vil der også kunne være en række spiltyper, man kan joine. Her er der tale om spiltyperne Team Deathmatch, Domination og Search and Rescue. Desuden kan man også spille den nye coop spiltype, Extinction, som minder en smule om Treyarchs zombie-spiltype.

PSlife Share!

Search and Rescue er noget nyt, der blev introduceret til Call of Duty: Ghosts, som en blanding af Search and Destroy og Kill Confirmed, hvor man har ét liv, hvis holdkammeraterne ikke samler ens dogtag op.

Demoen vil være at finde både på PlayStation 3 og PlayStation 4.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her