Call of Duty: Modern Warfare sætter salgsrekord

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. oktober 2019 - kl. 18:44
Del denne artikel:
0 0

I løbet af de tre første dage, har Call of Duty: Modern Warfare indtjent 600 millioner dollars til Activision. Hvis man troede at serien var færdig, så tager man fejl.

600 millioner dollars (eller lige over 4 milliarder kroner) har Call of Duty: Moderns Warfare indtjent de første tre dage det var på markedet og er dermed det bedst sælgende Call of Duty spil i denne konsolgeneration. Salget indkludere både fysisk og digitalt salg af spillet samt udvidelsen Defender DLC Pack.

Til sammenligning indtjente Call of Duty: World War 2 og Call of Duty: Black Ops 4 500 millioner dollars i løbet af de første tre dage.

Activision kunne også meddelt, at Modern Warfare var det mest forudbestilte spil nogensinde på PlayStation Store og det spil, som har solgt mest på PlayStation Store, i løbet af et spils første tre dage på den digitale butik.

Det lader til, at Call of Duty slet ikke er færdigt endnu. Vi er i fuld gang med anmeldelsen og vi da allerede nu godt afsløre, at det da også er et af de absolut bedre spil i serien kan.

Har du købt Modern Warfare? Hvad synes du om det?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her