Call of Duty World War 2 info

Skrevet af: Nicolai Hansen - 26. april 2017 - kl. 19:40
Del denne artikel:
2 4

Her er de første detaljer fra dagens live streamede Call of Duty annoncering i London. Der blev primært frigivet info om kampagne delen.

Som overskriften afslører, så bliver titlen Call of Duty World War 2, og var man i tvivl inden dagens annoncering, så satte Sledgehammer og Activision en stor fed streg under, at her bliver kun tale om Boots-on-the-ground, altså støvlerne solidt plantet i europæisk muld, og ingen superhop eller løben på vægge, hverken i kampagnen eller i multiplayer.

COD WW2 foregår i årene 1944 til 1945, og bevæger sig ikke udenfor Europas grænser. Som private Red Daniels vil spillere opleve blod, død og ødelæggelse fra D-dag på Normandiets strande, over bykampe i både Belgien og Frankrig til det store fremstød mod Tyskland.

Er kampagnen ikke helt nok, så er der også en coop spiltype. Her vender Zombies tilbage. Denne gang er baggrundshistorien, at det tredje rige i et desperat forsøg på at vende krigslykken, forsøger at skabe en hær af zombier. Zombier som spillerne vanen tro skal samarbejde om at bekæmpe.

Sledgehammer var ikke meget for at vise hverken Zombies eller multiplayer, men lovede til gengæld masser af nyt fra disse fronter til det kommende E3. Hvad de gerne ville afsløre, var at en lukket multiplayer beta vil blive afholdt senere på året. Et godt bud vil være til oktober, lige inden udgivelsen i starten af november.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her