CD Projekt Red forklarer den seneste Cyberpunk 2077 udsættelse

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. oktober 2020 - kl. 07:21
Del denne artikel:
0 1

I tirsdags blev Cyberpunk 2077 udsat endnu engang, denne gang til 10. december - og det lader til, at du kan takke PS4 og Xbox One for den forsinkelse.

CD Projekt Red har nu begrundet den seneste udsættelse af deres uhyre ventet Cyberpunk 2077. Teamet arbejder på ni versioner af spillet og selv om det gik guld tilbage i starten af oktober, så arbejder teamet stadig på at optimere det via en patch.

Spillet er gået igennem certificeringsprocesserne hos både Sony og Microsoft, men teamet har arbejdet videre på en “day zero patch”, da der stadig var ting som kunne optimeres. Især var teamet ikke tilfreds med hvordan spillet kørte på PlayStation 4 og Xbox One og det var den specifikke grund til, at spillet blev udsat her i tirsdags.

CD Projekt Red CEO Adam Kiciński siger:
The game is ready for the PC and runs great on the next-gen consoles, and could be shipped on the scheduled date on those platforms. However, even though the game has been certified on the current gens by both Sony and Microsoft, some very final optimization processes for such a massive and complex game require a bit of additional time. And last but not least, despite all the effort taken to limit the impact of Covid-19 on our work, the current epidemiological situation at this final stage of the project is not making things any easier.

Så det lader til, at spillet er klar til PlayStation 5 og Xbox Series X/S, men det er PlayStation 4 og Xbox One der hænger lidt i bremsen. Cyberpunk 2077 er nu sat til at udkomme den 10. december og vi kan ikke forestille os at spillet bliver yderligere forsinket, for det vil betyde at det misser det yderst lukrative julesalg og det kommer næsten med sikkerhed ikke til at ske.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her