Cerny: Spil Knack på 10 sekunder

Skrevet af: Tobias Thybo - 11. november 2013 - kl. 22:13
Del denne artikel:
5 0

De fyldige installationer af PS4-spil på harddisken er obligatoriske, men spillere kan stadig begynde deres nyindkøb på sekunder, siger konsolarkitekten.

37 gigabyte er den mængde plads, Knack kommer til at optage på harddisken. Men det betyder ikke, som på Playstation 3, at man kommer til at sidde og vente, før man kan komme i gang med spillet. Lagringen af data foregår nemlig i baggrunden, fortæller hovedarkitekten bag PS4, Mark Cerny, der også står bag netop Knack.

Og derfor vil Knack, ifølge Cerny, være parat til at kunne spilles godt 10 sekunder, efter man har sat disken i konsollen. Samtidig fungerer spillene hurtigere, fordi det er nemmere for konsollen at læse al den data fra harddisken end fra Blu-Ray-disken. Mark Cerny fortæller også, at man overvejede at lade konsollen slette installationerne efter en vis periode uden brug, men valgte at gøre som på PS3, hvor det skal gøres manuelt.

Om det kommer til at virke så flydende med Knack, som Cerny påstår, kan opleves ved selvsyn den 29. november, når Playstation 4 udkommer i Danmark.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.