CES: 3D spil og film til PS3 i år

Skrevet af: Frederik Hausner Petersen - 7. januar 2010 - kl. 15:50
Del denne artikel:
13 0

På Sonys CES presse konference blev det blandt andet afsløret, at vi får 3D spil og film til konsollen i år.

På Sonys CES presse konference blev det blandt andet afsløret, at vi får 3D spil og film til konsollen i år.

Kaz Hirai annoncerede på denne konference, at PlayStation 3-konsollen vil blive fuldt understøttet af 3D, inden dette år er omme. Der vil komme to firmware opdateringer senere dette år, hvoraf den første vil tilføje "3D Stereoscopic Gaming" funktionalitet og den anden "3D Stereoscopic Movie" funktionalitet. Sony løfter sløret for flere detaljer, når vi træder længere ind i året.

Kaz Hirai afslørede også, at de sidste fem uger af sidste år har været de mest sælgende uger nogensinde i PlayStation 3s historie. Med over 3,8 millioner solgte eksemplarer på verdensplan har denne sidste ferieperiode været ganske fremragende.

Det blev også nævnt, at video download servicen vil blive understøttet af flere lande henover året. Så nu er det bare at vente, indtil os danskere også får muligheden for at benytte os af denne funktion.

Som slutning på det hele blev det fortalt, at PlayStation Network er blevet vedtaget som den centrale online-service for mange af Sonys produkter. Dette betyder, at du så kan bruge dit PS3 login sammen med dit BRAVIA-tv, VAIO bærbare eller Blu-Ray afspillere. Dette vil i sidste ende betyde, at der kun skal bruges den samme, virtuelle tegnebog på tværs af mange forskellige tjenester og platforme.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.