Chernobyl VR Project ude nu

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. oktober 2017 - kl. 21:57
Del denne artikel:
0 0

Tag en virtuel rundtur på blandt andet Chernobyl værket i Chernobyl VR Project til PlayStation VR. The Farm 51 står bag og her er lanceringstraileren.

I Chernobyl VR Project kan man tage på en virtuel rundtur på Chernobyl værket i Ukraine, som var skueplads for den værste atomkatastrofe i verdenshistorien.

Man kan gå på opdagelse på selve værket men også i spøgelsesbyen Pripyat, som ligger tæt på værket og som 36 timer senere blev evakueret i al hast, så byen står hen som den gjorde den dag, de knap 50.000 mennesker forlod byen for aldrig at komme tilbage.

Er man interesseret, kan man desuden høre historier fra personer, som oplevede katastrofen på nærmeste hold og som overlevede. Polske The Farm 51 står bag projektet og de har besøgt Pripyat og Chernobyl og har taget tusindevis af billeder for at kunne genskabe området så præcist som muligt.

Med Chernobyl VR Project udvisker The Farm 51, som senest har stået bag Get Even for Bandai Namco, grænserne mellem spil, filmfortælling og undervisning. Chernobyl VR Project kan købes nu på PlayStation Store for 74 kr. og bemærk, at Chernobyl VR Project kræver to Move controllere for at kunne spilles.

Se lanceringstraileren nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her