Civilization Revolution 2 Plus på vej til PlayStation Vita

Skrevet af: Hoder Jensen - 8. november 2015 - kl. 11:18
Del denne artikel:
3 0

Den legendariske spilserie Civilization udkommer snart til PlayStation Vita, så du kan godt finde dine bedste krigs-strategier frem eller den diplomatiske hat.

Civilization er en af de mest legendariske spilserier i videospils historie og Sid Meier's strategi spil er nu på vej til PlayStation Vita. Det er naturligvis ikke den fulde udgave af Civilization, som stadigvæk gør sig bedst med mus og tastatur på en PC, men en tilpasset udgave lavet til mobile enheder.

Civilization Revolution 2 er også allerede ude til IOS og Android, men Plus udgaven der kommer til PlayStation Vita her den 3 december, indeholder ekstra enheder, scenarier og ledere fra den japanske kultur.

PSlife Share!

Det er ikke mange nye spil PlayStation Vita får fra store udviklere som 2K Games, da konsollen primært får spil fra indie udviklere, japanske titler, Lego eller Telltale Games, så personligt byder vi lidt support til PlayStation Vita velkommen.

Civilization Revolution 2 Plus bliver kun en digital titel og der kendes ikke en pris pt., men man må forvente omkring 150 kr.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her