Crysis Remastered annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. april 2020 - kl. 08:17
Del denne artikel:
1 4

Crysis satte nye standarder for grafisk kvalitet, da det udkom til PC tilbage i 2007. Nu er en remastered version annonceret til blandt andet PlayStation 4.

Hvis der er en remaster man har store tekniske forventninger til, så må det være den netop annoncerede Crysis Remastered. Crysis udkom til PC i 2007 og det satte nye standarder for hvor flot og detaljeret grafik i spil kunne være.

Det er tyske Crytek, der i samarbejde med Saber Interactive (World War Z), står bag denne remaster og de slynger også om sig med tekniske termer, når de skal beskrive hvad denne remaster vil indeholde af opdateringer:

Crysis Remastered will feature high-quality textures and improved art assets, an HD texture pack, temporal anti-aliasing, SSDO, SVOGI, state-of-the-art depth fields, new light settings, motion blur, and parallax occlusion mapping


Der bliver også talt om ting som “screen space reflections, software-based raytracing” og “volumetric fog” - for os dødelige betyder det nok, at Crytek vil presse deres CryEngine til det maksimale, da det lader til at de også har forstået, at der er store forventninger til denne remaster.

Crysis Remastered vil fokusere på originalens single-player kampagne og vil udkomme til sommer til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC. Se den førse teaser trailer nedenfor.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.