Cuphead kommer ikke til PlayStation 4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. juli 2017 - kl. 10:12
Del denne artikel:
4 0

Hvis du har gået og drømt om en PlayStation 4 version af platformspillet baseret på 1930’erne tegnefilm, Cuphead, så kan du godt begynde at drømme om noget andet nu.

Som PlayStation 4 ejer kan man se lidt misundeligt over mod platformspillet Cuphead til Xbox One og PC, da det ser virkelig godt ud og er et spil, man da godt gad spille. Spillet er kun annonceret til Xbox One og PC, men det betyder jo ikke, at det ikke med tiden kan komme til PlayStation 4.

Det har udviklerne dog afvist i ret klare vendinger nu.

Yes, this Cuphead game is exclusive to Xbox and PC (with Steam and Win10 versions at launch and a GoG release likely shortly after. There will likely be a Mac version down the road and possibly a Linux version beyond that (unless we lose our houses or whatever).


Det er dog ikke helt overraskende, da spillet har været ret prominent hos Microsoft på for eksempel E3 messen og det viser sig, at Microsoft har en ”lifetime agreement” med StudioMDHR, så en version til PlayStation 4 er udelukket.

Hvad synes du er om disse eksklusive titler? Er de bare irriterende eller er de med til at gøre de forskellige konsoller unikke og interessante overfor hinanden?

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her