Danske Rad Rodgers rammer PlayStation 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 8. september 2016 - kl. 22:22
Del denne artikel:
3 0

Den danske udvikler Interceptor Entertainment arbejder på et nyt spil, som udkommer til PlayStation 4 i starten af 2017.

Interceptor Entertainment er måske ikke den mest kendte danske udvikler, men den ålborgensiske udvikler har eksisteret siden 2010, hvor de har arbejdet på Duke Nukem 3D: Reloaded, 3D Realms Anthology og Bombshell, alle sammen titler til PC. Men nu er de næsten klar med deres første PlayStation 4 titel Rad Rodgers, som hvis alt går efter planen, udkommer februar 2017 til PC og PlayStation 4.

Rad Rodgers bliver en klassisk platformer, i stil med spil som Commander Keen, Conker og Jazz Jackrabbit, men med moderne grafik, lyd og styring. Se spillets trailer her, for et godt kig på spillets gameplay, hvor vi ser masser af action, et syret soundtrack og hvad det ligner et rigtigt sjovt spil.

Den danske udvikler har en Kickstarter kørende netop nu, for at samle kapital nok til at kunne få færdiggjort Rad Rodgers.
Pt. kan man stadigvæk nå at ramme early bird mulighederne, og dermed få fingrene i Rad Rodgers for kun 8$, samt støtte udviklingen af spillet. Undertegnende har valgt at støtte spillet på Kickstarter.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her