Darksiders 2 Deathinitive Edition kommer til vinter

Skrevet af: Tobias Thybo - 12. juni 2015 - kl. 20:02
Del denne artikel:
4 0

Darksiders 2 kommer til PlayStation 4 i en remastered udgave. Samtidig håber udviklerne på en efterfølger i fremtiden.

Darksiders 2 får sig en remastered udgave og et lidt særegent navn, når Deathinitive Edition udkommer på Playstation 4 og Xbox One til vinter. Det fortæller udgiveren Nordic Games til Polygon.

Ud over at have al den ekstramateriale, der er udkommet til Darksiders 2, med i pakken, har udvikleren Gunfire Games givet spillet en grafisk overhaling, så det nu løber med en opløsning på 1080p og blandt andet forbedrede lyseffekter.

Hos Nordic Games er man samtidig positivt indstillet over for en ny titel i Darksiders-serien. Ifølge Reinhard Pollice vil der "naturligvis" komme et "projekt i større skala baseret på Darksiders", men at man lige nu fokuserer på de eksisterende spil.

Darksiders-serien har haft en turbulens levetid, efter den oprindelige udgiver THQ gik konkurs og efterlod et stort spørgsmålstegn for skæbnen hos både serien og udvikleren Vigil Games. Førstnævnte blev siden solgt til Nordic Games, mens Vigil Games blev splittet, og en del af holdet ad flere omveje endte med at lave udvikleren Gunfire Games.

Darksiders 2 udkom i 2012. Du kan se coveret til Deathinitive Edition her:

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her