Days Of Play udsalg på PlayStation Store

Skrevet af: Hoder Jensen - 9. juni 2017 - kl. 16:00
Del denne artikel:
6 0

Sony fejrer det er højtid for spil med E3 lige rundt om hjørnet og det gør de med de udsalg af spil og PlayStation Plus.

Days of Play er Sony's nyeste fejring af spil og med E3 som starter denne weekend, er timingen naturligvis ikke tilfældig. Days of Play kører fra i dag og går frem til 17 juni og kommer til at byde på tilbud, både på spil, PlayStation Plus og hardware.

Det skulle være en global kampagne, men det kniber dog med at finde danske forhandlere som officielt er med på legen, men det skal dog siges at både Elgiganten, Power og Gamestop har tilbud på PlayStation 4 samt PlayStation VR denne weekend.

Men hvis man allerede har en PlayStation 4 er man naturligvis mere interesseret i billige spil og på PlayStation Store har Sony da også gang i et Days og Play udsalg, hvor man finder spil som Horizon: Zero Dawn, Battlefield 1, Nioh, Mass Effect: Andromeda, Rise of the Tomb Raider og mange flere. Del endelig hvilken tilbud du syntes er værd at fremhæve.

Ud over spil på tilbud, så er der 30% rabat på 12 måneder PlayStation Plus, så et års PlayStation Plus kun koster 262 kr. eller lidt over 20 kr. per måned.

PSlife Share!

Til sidst er det værd at bemærke at man også for tiden finder et udsalg på "digitale titler" og på Need for Speed, som er ugens tilbud.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her